Известие

Collapse
No announcement yet.

Савет за алфа ромео 156, 2,4, 136 к.с. от Горубляне?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Савет за алфа ромео 156, 2,4, 136 к.с. от Горубляне?

Здравеите,

Надявам се да ми поногнете. Решил съм да си купя нова кола ( на старо ) и днес обикалях автокущите из Горубляне. Харесах си една Алфа Ромое 156 ,мисля че е от 99та., 2,4 дизел, 136 кс. продават я за 7 200 лв. Исках да ви питам това нормална цена ли е за тази кола? Вътре е с червен койен салон , с лети дянти е. изглейда запазена, само забелязах че и двата фара са леко мътни, като замъглени - това сериозен проблем ли е и оправя ли се? а, също и предната емблема е доста избеляла, това значи ли нещо?

Пиши на кирилица! Следващи постове на латиница ще с етрият без рпедупреждение!

Фаровете стареят, а емблемата си избелява(то повечето Алфи са с избелели емблеми) основния фактор е слънцето, наи-вероятно е внос от Италия колата,нали? В скандинавсикте държави е по сенчесто

Alfa 156 2.0ts НЯМА Я ВЕЧЕ, Alfa 145 1.6 Boxer И НЕЯ, Alfa 145 1.6ts И НЕЯ

Comment

Ами да, човека каза че е от северна италия. А лошо ли е че фаровете изглеждат така и как се оправя това? Тази цена , 7200 нормална ли е ?

Имате ли представа колко може да харчи тази кола - продавача каза че било около 10 на градско и около 7 извин, възможно ли е ? Все оак е 2, 4 на 136 кончета

Comment

едва ли.. доколкото знам,на 12 градско се радват хорицата ..още повече че е и 2.4
        2000 г. 1,8 TS

Comment

Колега, колко теми ще пуснеш още?

Comment

Първоначално публикувано от wwweb
            Колега, колко теми ще пуснеш още?

Sorry, пуснах втората, защотото първото беше на латиница, та ди помислих , че админите ще ме резнат....

Comment

Фаровете се оправят с нови, имаше някъде из форума идеи за полиране ама ставало по-зле!

Alfa 156 2.0ts НЯМА Я ВЕЧЕ, Alfa 145 1.6 Boxer И НЕЯ, Alfa 145 1.6ts И НЕЯ

Comment

Първоначално публикувано от cassillas
                Фаровете стареят, а емблемата си избелява(то повечето Алфи са с избелели емблеми) основния фактор е слънцето, наи-вероятно е внос от Италия колата,нали? В скандинавсикте държави е по сенчесто
                Относно това ми се струва,че не само от слънцето Главен фактор за мен е когато ходиш да я мият и от силата на водоструйката и безконтакния препарат и влизат под фолиото Нашата за 1-2 месеца стана така и то зимата
                156 1.8 T.S 144 hp '99
                Mazda 626 1.8 105 hp '92(bqga po4ti kolkoto alfata )

Comment

Колега чукни в мобиле.де Алфа Ромео 2.4 ЖТД 99' + км и се ориантираи 7200 лв да ли е нормална цена !
                  Лично мнение, ако тази кола е на 250 К + е нормално да е 7200 лв
                  Но на горубляне всички коли са "120-130 000 км" и са ги карали баби и дядовци - пълен смях
                  Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
                  159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
                  NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

шо бе
                    шъ даде още 2-3 к и ше стане бомбонше колътъ
                    Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
                      159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
                      NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

по добре не си купувай печка на толкова километри.
                        лично мнение
                        Аlfa156 1.8TS 2000

Comment

Re: Савет за алфа ромео 156, 2,4, 136 к.с. от Горубляне?

Първоначално публикувано от Chavdar Dimitrov
                          Здравеите,

Надявам се да ми поногнете. Решил съм да си купя нова кола ( на старо ) и днес обикалях автокущите из Горубляне. Харесах си една Алфа Ромое 156 ,мисля че е от 99та., 2,4 дизел, 136 кс. продават я за 7 200 лв. Исках да ви питам това нормална цена ли е за тази кола? Вътре е с червен койен салон , с лети дянти е. изглейда запазена, само забелязах че и двата фара са леко мътни, като замъглени - това сериозен проблем ли е и оправя ли се? а, също и предната емблема е доста избеляла, това значи ли нещо?
                          Цената е добра за тази година, но по-скоро е към долния край на диапазона. Щом казват 99та, значи е 98ма. Задължително я закарай на диагностика и най-вече да й прочетат компа, че да си каже реалните километри Гледай да не е много над 200к км.

Фаровете няма да светят добре, така че ше ти тряат нови.
                          Alfa Romeo 166 2.4 JTD
                          Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

Първоначално публикувано от zimin
                            по добре не си купувай печка на толкова километри.
                            лично мнение
                            Аз па шо си мисла, че точно за печката не са проблем километрите
                            Alfa Romeo 166 2.4 JTD
                            Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

А ве не сте ли чували за Горубляне за Дупница, какви коли се продават там
                              Alfa Romeo 156 2.0TS 16V 155 h.p. (ECU Remapped by OEM, TI 17" rims, Eibach Pro-Kit Springs, Polyurethaned, Denso Iridium) Landi LPGi sigpic

Comment

Working...
                              X